SOMA Academy

Sedan 2012 har vi utbildat och coachat instruktörer i den holistiska rörelseformen SOMA. Konceptet bygger på en vetenskaplig förståelse för kroppens funktion, och varje klass är skapad med stor känsla och utifrån lång erfarenhet.

Som SOMA-instruktör arbetar du med ett komplett och kvalitetssäkrat koncept tillsammans med ett väletablerat och välkänt varumärke.

SOMA är ett licensbaserat koncept med två olika abonnemang.
Är du idrottslärare? Ta kontakt med oss för mer information om vårt pro bono upplägg.

 

Utbilda dig inom SOMA
För att ta del av konceptet SOMA måste du först gå våd utbildning och licensiera dig. När du tagit din SOMA MOVE-licens har du möjlighet att licensiera dig för de övriga delarna inom konceptet. Efter avklarad grundutbildning tillkommer inga fler utbildningskostnader — enbart månadskostnad för valt abonnemang. Se prislista nedan.

Online eller IRL
Du kan välja att gå vår utbildning online eller In Real Life. Väljer du online kan du ta utbildningen när du vill och du har två veckor på dig att avsluta den. Utbildningen börjar när vi får in din anmälan. Online utbildning består av 18 filmade föreläsningar och en manual med uppgifter och frågor. Utbildningen avslutas med att du skickar in en examensfilm till oss.

Väljer du IRL ses vi på angiven plats och tid under två utbildningsdagar och tar dig igenom hela vårt koncept med examination på plats.


Abonnemang 1: MOVE - 395 kr/mån*
I abonnemanget Move ingår licens för vårt flaggskepp SOMA MOVE. Du får tillgång till de färdiga koreografierna, musik, och marknadsföringsmaterial, och du kan presentera SOMA MOVE var du önskar. Ny koreografi presenteras var fjärde månad.

Abonnemanget Move är till för dig som vill arbeta som instruktör eller idrottslärare och som vill presentera SOMA MOVE klasser. Utbildningen presenteras både In Real Life och som digital utbildning. Se aktuella priser nedan.


Abonnemang 2: CREATIVE +150 kr/mån*
Du får abonnemanget Creative för bara 150 kr extra i månaden och då ingår möjligheten att licensiera dig för alla fyra koncept samt tillgång till vår stora rörelsebank med 180+ videos. Abonnemanget ger dig även möjlighet att ta licens för att göra dina egna koreografier samt få dem publicerade på gX och delade med andra instruktörer.

Du får också möjlighet att ladda ned all vår musik som enskilda låtar och bygga dina egna helt unika spellistor.

Abonnemanget Creative är till för dig som är instruktör och vill erbjuda alla våra koncept, samt för dig som är personlig tränare, yogalärare, coach, och kroppsterapeut som vill arbeta med SOMA i din verksamhet. Utbildningen presenteras endast som digital utbildning. Se aktuella priser nedan.  MOVE
395 kr/ månad*

CREATIVE
+150 kr/ månad*

MOVE
MIND, SLOW,
STRENGTH
Rörelsebanken
Bygga egna spellistor
Koreografilicens

*Månadskostnaden är per instruktör och månad. Beloppet sammanställs och faktureras var fjärde månad. Alla priser anges exklusive moms. Läs de fullständiga villkoren här.Tillbaka | Kontakta oss

SOMA MOVE® och SOMA MIND® är registrerade varumärken
Copyright SOMA MOVE SWEDEN AB, 2022